Auta asunnotonta- lahjoita lapaset


Tällä hetkellä saamme vielä nauttia kesästä ja helteistä, mutta halusimme tai emme, syksy ja kylmät ilmat lähestyvät. 

Mikäli kotoasi löytyy ylimääräisiä ehjiä ja puhtaita lapasia, villasukkia, pipoja tai kaulaliinoja, voit tehdä hyvää ja lahjoittaa ne Auta asunnotonta- lahjoita lapaset-keräykseen. Mikäli olet hukuttanut jo omat läheisesi neulomiisi villasukkiin, lapasiin ja pipoihin, voit tehdä hyvää ja lahjoittaa EHYT:n keräyksen kautta villasukkia, lapasia, pipoja ja kaulaliinoja asunnottomille ympäri Suomen. Voit toki myös ostaa ihan uudet käsineet keräykseen. Lahjoitukseen voit kirjoittaa halutessasi viestin vastaanottajalle.

Keräyksessä kerätään erityisesti miesten käsineitä, mutta myös villasukat, kaulaliinat ja pipot ovat tervetulleita niin naisille kuin miehille aina 15.10.2018 asti. 

EHYT eli Ehkäisevä Päihdetyö ry järjestää siis jälleen keräyksen asunnottomille kylmiä ilmoja varten. Viime vuonna keräyksen tuotto oli yhteensä noin 3.000 lapas- ja villasukkaparia, kaulaliinoja sekä pipoja. Nämä asunnottimia lämmittävät tuotteet  voit toimittaa postitse EHYTin keskustoimistolle tai viemällä ne Elokoloihin. Keräyspisteet ja osoitteet löydät EHYTin verkkosivuilta. 

Haastan jokaisen Say It Anyway-blogin lukijan ja Instagram-seuraajan osallistumaan keräykseen. Itse aion seuraavaksi ottaa neulepuikoilleni miesten lapasten teon ja toivon, että sinä teet samoin. Pienillä teoilla on suuri merkitys. Pidetään toisistamme huolta! <3 

P.S. käythän myös tykkäämässä keräyksen Facebook-sivuista, jotta mahdollisimman moni huomaisi tämän keräyksen ja osallistuisi haasteeseen.

No comments