KIVIkivin Usva pellava-aamutakkiVoitin keväällä Facebookin arvonnassa suomalaisen yrityksen KIVIkivin Usva pellava-aamutakin. Siitä lähtien tämä ihana vanhan roosan värinen aamutakki on kulkenut mukanani mökillä ja matkoilla, sillä sen saa pakattua pieneen tilaan enkä halua viettää aamujani tai iltojani kietoutumatta tähän upeaan vaatekappaleeseen! Pellava materiaalina on yksi suosikki kangasmateriaali, koska se hengittää ja tuntuu ihoa vasten mukavalta. Tiesittekö, että mitä pidempään pellavakangas on käytössä, sitä pehmeämmäksi se muuttuu? Olen kirjoittanut aiemmin postauksen Miksi pellavakangas?, josta löytyy enemmänkin perusteluja pellavakangas-rakkaudelleni. 


Voittoni myötän kävin tutustumassa ihan ajan kanssa KIVIkivin verkkosivuihin, sillä tämä kyseinen yritys ei ollut minulle entuudestaan tuttu ja lomalla on aikaa surffailla netissä. Selvisi, että KIVIkivin on vuonna 2017 perustanut kaksi suomalaista naista, äiti ja tytär, jotka halusivat tuottaa yksivärisiä, harmonisia ja omaa silmää miellyttäviä kestäviä sekä ekologisia tuotteita perheille. KIVIkivin valikoimista löytyy laadukkaita vaatteita niin lapsille, naisille kuin miehille sekä pellavalakanoita lapsille sekä aikuisille. Tuotteiden värimaailma on kaunis; valkoinen, harmaa, vanha roosa ja musta. Tuotteet on yksinkertaisia, ajattomia ja silti niissä jokaisessa on oma pieni yksityiskohta, josta ne erottaa juuri KIVIkivin tuotteiksi. 
Olin todella onnekas voittaessani Usva pellava-aamutakin ja tutustuessani KIVIkivin tuotteisiin. En ole varmasti koskaan ollut näin onnellinen yhdestäkään omistamastani aamutakista ja uskon, että tämä kappale tulee olemaan minulla käytössä pitkään sen laadukkaan ja kestävän materiaalin takia. Suosittelen tutustumaan heidän tarjontaan ja ostamaan ekologisia, laadukkaita ja kestäviä tuotteita itsellenne, ystävillenne tai perheellenne. KIVIkivin tuotteisiin, jälleenmyyjiin ja yritykseen voit tutustua tarkemmin KIVIkivin verkkosivuilla.


P.S. Eilen sain tietää voittaneeni Facebookin toisessa arvonnassa Ragmaten ryijyn! Siitä voitosta kerron lisää, kunhan saan voittoni kotiin. Kuka ikinä sanoikaan, että Facebookin kilpailut on turhia? 

14 comments

 1. Ihania tuotteita. Olen useamman kerran käynyt heidän nettisivuillaan ihailemassa tuotteita. Hyvää kesää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä aivan upeita tuotteita! Kiitos kommentistasi ja ihanaa kesää sinulle! :)

   Delete
 2. Valtavasti onnea :) Joskus se onni suosii hyvin.

  ReplyDelete
 3. Tarvitsin kylpy/aamutakin, mutta froteiset tuntuvat liian paksuilta. Tämä voisi ollakin ihan varteenotettava vaihtoehto.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on siinä tapauksessa varmasti paras vaihtoehto! :)

   Delete
 4. Minullakin on tämä sama aamutakki ja se on niin ihana käytössä, että kuljetan sitä aina edestakaisin mökille ja kotiin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kuulla, että en ole ainoa joka pakkaa tämän aina mukaan :)

   Delete
 5. Ihana, tuollainen kelpais itsellenikin.

  ReplyDelete
 6. Ompa ihanan näköinen pellavakylpytakki! Ihana on myös tuo naulakko, mistä mahtaa olla? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Naulakko on House Doctorin Rack-naulakko, jonka tilasin OMAshopista :)

   Delete