Nopeat kesäkuulumiset


Viimeiset kolme viikkoa tämä elo on ollut yhtä kesää, aurinkoa ja hellettä. Iloa, onnea ja hyviä fiiliksiä. Olen ollut laiska valokuvaamaan ja sitäkin laiskempi avaamaan töiden jälkeen työläppärin sulkeuduttua omaa läppäriäni. Asiaa olisi vaikka kuinka, mutta tässä nyt näin alkuun nopeat alkukesän kuulumiset. 

 • Olen kulkenut nyt pari viikkoa töihin polkupyörällä eikä minulla ole tällä hetkellä ladattuna ollenkaan kautta  eikä arvoa bussikortilleni. Työmatkalla ajan Töölönlahden ohi ja ainakin parina aamuna viikon aikana olen pysähtynyt ihailemaan Töölönlahden kauneutta ja aamun leppoissaa fiilistä rannalle. Onneksi meillä on töissä liukumat käytössä ja lähden yleensä hyvissä ajoin liikkeelle, joten vaikka pysähtyisin aamulla nauttimaan rauhallisesta aamusta Töölönlahdella tai tyyntä merta Lauttasaaren sillalta, ei minun tarvitse pelätä myöhästyväni töistä. Aamulla ei myöskään mene juurikaan aikaa hiusten laittamiseen, sillä pyöräilykypärän alle on aika turha hiuksia kovin kauniisti laittaa. Ponkkari vaan niskaan ja menoksi!
 • Lakritsitaatelit. Oletko jo maistanut? Voin kertoa, että kun kerran maistat, niin rakastut niihin ikihyviksi. Edes kaakaotaatelit (niissä on kuitenkin suklaata) eivät ole lähellekään niin hyviä kuin lakritsitaatelit! 
 • Sain viimeinkin hankittua ompelukoneeseeni uuden virtajohdon ja polkimen. Olen kaivanut jo esiin kaikki vanhat käsityölehteni ja etsinyt sopivia mekko-ohjeita. Tämä kesä tullaan varmasti muistamaan ompelukesänä, sillä sormet syyhyten tutkin nettikauppojen kangasvalikoimia ja mietin minkälaisen mekon mistäkin kankaasta ompelen.
 • Aloitin lukemaan joululahjaksi saamaani Hanya Yanagiharan Pieni Elämä-kirjaa. Olen jo menossa sivulla 829 ja vielä on noin sata sivua jäljellä. Tämä kirja on niitä kirjoja, jotka haluaisi lukea heti kerralla läpi, mutta ei malta ja joutuu viivyttelemään. Välillä ei malta mennä nukkumaan, koska ei p_y_s_t_y lopettamaan lukemista. Välillä ei halua tarttua kirjaan ollenkaan, koska ei halua että kirja päättyy koskaan. Tässä kirjassa on kuitenkin 937, joten ei se ihan heti kesken lopu!
 • Vietimme viikonlopun appivanhempien kesämökillä. Ihan en uskaltautunut uimaan, mutta puoliksi kastauduin järvessä. Juhannuksena sitten uusi yritys! Koirat nauttivat vapaana juoksemisesta ja järvessä kahlailusta, minä auringonotosta, saunomisesta, grilliruuista sekä muurikkaletuista. Kesän ensimmäiset grilliruoat maistuivat taas niin hyvältä, että aloin haaveilemaan sähkögrillin ostosta parvekkeelle. Illalla saunan jälkeen kipitin aittaan, hain puhelimen ja otin nämä yllä olevat kuvat upeasta suomalaisesta kesäillasta <3 
Joten tervetuloa kesä! Tietäisitpä vain, kuinka paljon sinua on taas odotettu ja kaivattu!

8 comments

 1. Voi mieletön, mitkä maisemat näissä kuvissa! Jäin vaan tuijottelemaan ihastuksesta, niin rauhoittava näky :) Hauskaa kesää sulle!

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia! Miinusta lakritsitaatelit oli kamalia😂

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Oho, olet ensimmäinen joka minulle on tullut vastaan ja sanoo, ettei pidä niistä. Ei kaikesta tarvitse pitäkään :)

   Delete
 3. Oi mitä kuvia! Vagitsevia maisemia! Melkoisen maaginen hetki taltioitunut kuviin! :)

  http://lifewithhannamari.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia! Mäkin oon harkinnut vakaasti uimaan uskaltautumista sitten juhannuksena. Katotaan, katotaan. :D Lakritsitaatelit kuulostavat mun mielestä aika hasardilta yhdistelmältä! Lakritsia rakastan, mutta taatelit eivät vain uppoa millään. Ja mä oon niin kirjojen puolestapuhuja, mun mielestä vaan hyvä kirja on kuin taivaan lahja maailmalle!

  Laura Linnea
  https://laura-linnea.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Toivottavasti ilmat taas lämpenevät, että vesikin ehtii lämpenemään. Muuten saattaa jäädä uinnit juhannuksenakin uimatta :)

   Delete