Kun hana jäi käteen!


Tänään koettiin hetki hengen haukkomista ja kiivasta sydämen tykytystä, kun siivotessani keittiötä keittiön hana jäi kirjaimellisesti käteen. Onneksi asutaan kerrostalossa, joten puhelin käteen ja soitto päivystävälle huoltomiehelle. Huoltomiehellä meni noin viisi minuuttia saapua paikalle tarkistamaan tilanne (kuinkakohan kovaa hän ajoi ja mistä asti?) ja sulkemaan vesihanat. Onni onnettomuudessa vesivahinkoa ei tullut eikä mistään vettä suihkunnut suuntaan eikä toiseen eli säikähdyksellä selvittiin. Ilmeisesti tuo meidän hana oli jotenkin löystynyt käytössä, jonka vuoksi se irtosi paikoiltaan. Nyt se on laitettu paikoilleen, kiristetty ja varmistettu, että pysyy paikoillaan. Huoltomies puhui jotain, että on sen verran fiksu hana, että sulki itse automaattisesti jonkin venttiliin tms, jonka vuoksi vesivahingolta vältyttiin. Olisi se ollutkin, että kahdeksan kuukautta keittiöremontin jälkeen olisi keittiöön tullut vesivahinko ja kaikki olisi mennyt uusiksi. Onneksi ei! Kiitos huoltomiehelle ripeästä toiminnasta!

9 comments

 1. Ohhoh! No onneksi oli ripeä huoltomies! :D

  ReplyDelete
 2. Ai noinkin voi käydä! :D onneksi oli ripeää toimintaa. :) nätti hana ainakin on!

  ReplyDelete
 3. Voi apua mikä tuuri, että hanassa oli joku hätäventtiili! Kamalaa jos hanasta olisi suihkunnut vettä solkenaan. Kaunis ja käytännöllinen siis!

  ReplyDelete
 4. Hui! Onneksi kuitenkin huoltomies tuli nopeasti paikalle. On muuten todella tyylikäs hana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yllätyin ihan kuinka nopeasti oli paikalla! Kiitos :)

   Delete
 5. Hello There. I found your blog using msn. This is a really
  well written article. I'll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post.
  I will definitely comeback.

  ReplyDelete