Feng Shuin vika


Nyt ei ole tässä talossa feng shuit kohdillaan, sillä Lyyraviikunani voi huonosti. Feng shui-oppien mukaan tuoreet kukat ja elävät viherkasvit pitävät huoneen energian liikkeessä ja puhdistavat ilmaa. Tuota kärsivää Lyyraviikunaa katsellessa tulee lähinnä mieleen, että ilmamme on joko saastunut tai energia pysähtynyt. Onneksi muut kodin viherkasvit voivat hyvin (jos unohdetaan liikaa rakkautta vettä saanut Aloe Vera-kaktus, joka haudattiin kompostiin). 

Feng shui-taitoni ovat melko hatarat, kuten on näköjään myös viherkasvien hoitotaitoni. Siirsin Lyyraviikunan ensiapupoliklinikalle keittiöön talon valoisampaan paikkaan, jos tämä pahoinvointi johtuu pitkästä pimeästä ajan jaksosta. Kun kasvi on tuossa kunnossa en tiedä pitäisikö sitä kastella lisää vai välttää kastelua. Olen keksinyt tähän kultaisen keskitien ja se on suihkepullolla kasvin lehtien sumutus satunnaisesti silloin tällöin. 


Mieleeni on jäänyt feng shuin opeista kaunis ajatus, että mitä tahansa mieli uskoo ja kuvittelee, on se mahdollista saavuttaa. Niinpä tietoisesti käännän ajatukseni huonosta kukkien hoitajasta, joka rämpii arkena pitkin pimeää asfalttia eikä mahdu vaatteisiinsa kohti loistavaa kukkien hoitajaa, joka laihtuu tänä keväänä seitsemän kiloa, voi hyvin fyysisesti ja on onnellinen. 

Onneksi olemme menossa kohti kevättä ja päivä päivältä on valoisampaa. Sekä viherkasvini että minä olemme tästä todella onnellisia. Tänä vuonna tavoitteena on tosiaan laihduttaa vähän ja saada ikijumissa oleva niska-hartiaseutuni kuntoon, joten mikäs sen parempi idea kuin ilmoittautua kuntonyrkkeilykurssille. Tänään  kävin maksamassa tuon kuntonyrkkeilyn alkeiskurssin, joten sitä ei voi enää perua. Se on menoa nyt! Saa nähdä kuinka naisen käy. 

Positiivisia ajatuksia loppuviikkoosi! <3

6 comments

 1. Hyvin siinä käy, mahtavaa että aiot selättää niska-hartiaseudun kivun! Itsellänikin ongelmia sen kanssa, nyt olen todennut että hiihtäminen auttaa minulla kipuihin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Olin ensimmäisellä tunnilla ja se oli tosi kivaa! Olen todella innoissani uudesta harrastuksestani :)

   Delete
 2. Oi hitsi kuntonyrkkeily on kyllä ihan mahtava harrastus!

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. On! Ensimmäinen tunti takana ja opeteltiin lyömään suoraa, koukkua ja tekemään väistöliikettä. Oli tosi kivaa!

   Delete
 3. Itse tapan kaikki kasvit, aina...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla osa selviää ja osa kuolee. Pitäisi selvittää mikä yhteinen tekijä noilla selvinneillä kukilla on... :)

   Delete