Hyvää joulua!Viime aikoina joulukiireet on päivätyön lisäksi pitäneet tämän neidin kiireisenä ja varastaneet salakavalasti kaiken ylimääräisen ajan. Kun en ole ollut menossa, ulkoilemassa tai harrastuksissa, olen viettänyt mieluummin nenä kirjassa kiinni kuin nenä koneessa kiinni. Suunnitelmissani ei ollut pitää taukoa somesta, mutta näin siinä tällä kertaa ihan sattumalta kävi. Välillä sometauko tekee hyvää ja viimeistään ensi vuonna entistä innokkaampana ja idearikkaampana naputtelen konetta ja päivittelen blogia taas entiseen tahtiin kerran/pari viikossa. Ensi vuonna blogissa onkin luvassa paljon uusia mielenkiintoisia juttuja! 

Tulin siis vielä toivottamaan teille oikein ihanaa joulun aikaa ja entistäkin upeampaa uutta vuotta sekä kiittämään teitä kaikkia kuluneesta vuodesta! First photo on Visualhunt

8 comments

 1. Joulu on kyllä todella kiireistä aikaa. Someloma varmastikin tekee hyvää :)

  Oikein ihanaa ja rauhallista joulua! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon ja rauhallista joulua myös teidän perheeseen! :)

   Delete
 2. Totta että välillä sometauko tekee ihan hyvää, sillä on ihanaa uppoutua hyvään kirjaan ja rentoutua sen parissa <3 Ihania kuvia tuossa kollaasissa muuten! Ihanaa ja rauhallista joulua :')

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anniina! Toivottavasti teidän joulu oli ihana :)

   Delete