Porttikielto maalikauppaan


Eilen päätin perinteisen perjantain viikkosiivouksen sijaan siivota jo torstai-iltana. Ajatuksenani oli, että perjantaina töiden jälkeen saan kokkailla hyvää ruokaa, jumpata, rentoutua ja istua iltaa ihan rauhassa. Näin perjantai-iltana kiitän itseäni eilen tehdystä hyvästä päätöksestä ja nautin jo valmiiksi siististä kodista ja kodin rauhasta olohuoneen sohvalla. Ihanaa! 


Selailin Vepsäläisen esitettä, jonka nappasin Habitaresta mukaani. Yhdessä kuvassa on tosi kaunis harmaanvihreä seinä ja ehdotin miehelle, että maalattaisiin olohuoneen yksi seinistä samalla värillä. Vastaus ei ollut ihan sitä mitä toivoin, sillä hän ei ollut yhtä  innostunut asiasta kuin minä. Olimmehan juuri pari kuukautta sitten maalannut seinät ja upottaneet useamman satasen seinämaaleihin. No joo, ehkä odotan puolisen vuotta ja ehdotan tuon yhden seinän maalaamista silloin uudestaan. 


Nyt kun seinän maalaaminen on pannassa (ehkä sen puolisen vuotta), niin minun täytyy siis haalia erilaisia tekstiilejä olohuoneeseen saadakseni sinne haluamani ilmeen ja värimaailman. En muista olenko kertonut täällä, että meillä on tarkoitus ostaa toisen sohvan yläpuolelle iso(hko) maalattu abstraktitaulu. Tällä hetkellä remonttikassan kumistessa tyhjyyttä siihen ei suureksi harmikseni ole juuri nyt varaa. 

Olen jo jututtanut muutamia suomalaisia taiteilijoita, joiden töitä olen ihastellut näyttelyissä, netissä tai Instagramissa ja tiedustellut heidän taulujensa hintoja. Mikäli tiedät taidemaalarin, jonka töitä suosittelet, niin mielelläni otan vinkkejä tekijöistä vastaan. Suomen taidemaalareissa on varmasti loistavia tekijöitä, joista en ole vielä kuullutkaan. 


Rentoa ja aurinkoista viikonloppua!

3 comments

 1. MInun pitäisi ostaa kaikista porttikielloista huolimatta tönikkä maalia, jotain hentoisen vaaleanharmaata. Pojan huone kaipaisi freesausta. MInulla on paha tapa maalata 2 vuoden välein aina koko koti :D Pysyypähän paikat siistinä seinissä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aivan! Sen lisäksi, että maali tuo uutta ilmettä kotiin (mikäli vaihtaa edes värisävyä) niin samalla tulee siistittyä seinät. Pitääkin muistaa tuo seuraavan kerran kun tekee mieli maalata :D

   Delete
 2. Link exchange is nothing else however it is only placing the other
  person's weblog link on your page at proper place and other person will
  also do similar in favor of you.

  ReplyDelete