RACK-naulakko

Viime keväänä remontin laajentuessa eteiseen ja makuuhuoneeseen mietin eteisen säilytysratkaisuja selailemalla Pinterestin kuvia inspiraatiota etsien, kunnes yksi maanantaiaamu metrossa istuessani matkalla töihin Facebookin aikajanalle ilmaantui OMAshopin julkaisema kuva RAC-naulakosta. Klikkasin heti linkin auki ja tiesin löytäneeni meidän eteiseen naulakon. Laitoin P:lle viestiä, että haluan tilata eteiseen tämän House Doctorin rautanaulakon ja linkin kuvaan. Sain myöntävän vastauksen  melkein heti ja illalla koirien lenkin jälkeen naputtelinkin tilausta Tampereen suuntaan. Tilaus tuli postipakettiin kahden päivän päästä, joten toimitus oli todella nopea. Innosta hihkuen purin postipaketin, asetin naulakon lipaston päälle ja ihastelin sen yksinkertaista ja ronskia kauneutta.

House Doctorin RAC-naulakko on raudasta valmistettu yksinkertainen, kaunis ja ajaton naulakko. Sen strategiset mitat 60 senttiä leveä ja 12 senttiä korkea. Ennen kuin oltiin tilattu eteiseen mittatilauskaappit, mietittiin jopa jos tilattaisiin toinenkin RAC-naulakko ja laitettaisiin nuo naulakot toisiinsa kiinni vierekkäin, jolloin saataisiin pitkä rivi säilytystilaksi takeille, laukuille ja koirien remmeille. Suunnitelmat muuttuivat ja päädyttiin ratkaisuun, jossa yksi naulakko on riittävä. 

Naulakko ei ole vielä(kään) laitettu seinälle sen omalle paikalle. Tässä kaiken remontoinnin, järkkäilyn, siivouksen ja muun häslingin keskellä P:n työkaverille oli käynyt huonosti. Keittiöremontin yhteydessä remonttimies oli vahingossa porannut reiän seinän takana olevaan putkeen, jossa lopputuloksena oli vesivahinko ja parin-kolmen kuukauden evakko kotoa. Päätettiin tarinasta viisastuneina ottaa varmaan päälle ja aiotaan ennen yhdenkään naulan tai ruuvin poraamisesta seinään hankkia multitunnistimen, joka tunnistaa seinän takana olevat sähköjohdot ja putket. Seuraavana pitäisikin selvittää mikä multitunnistin kannattaa hankkia jossa hinta- ja laatu kohtaa, että saadaan naulakko ja taulut seinille.


RAC-naulakon löytää OMAshopin sivuilta täältä. Alekoodi OMAshopin iloiseen sisustusverkkokauppaan on vielä voimassa ensi keskiviikkoon eli koodilla ”sayitanyway” saatte 9.8.2017 asti -15% alennuksen yli 20 €:n ostoksista. Nyt on siis viime hetken tilaisuus päivittää kodin sisustusta OMAshopin ihanilla tuotteilla!                                                   *blogiyhteistyö OMAshopin kanssa*

No comments