About a Chair

Makuuhuoneen vaatekaapin viereen ja ulko-oven sivuun jäi tuolin mentävä aukko, johon päätimme hankkia tuolin. Tuolin, johon voi yöksi heittää päiväpeiton ja päivällä siinä voi istuskella ja laittaa kenkiä jalkaan (tai odottaa kaupungille lähdettäessä, että toinen on valmis, jos itse on jo valmis). Olemme päättäneet ostaa uudet tuolit (ja pöydän, kunhan rahat on kasassa) keittiöön, sillä nykyiset ruokapöydän tuolit eivät ole kovin ergonomiset, varsinkin jos tuoleilla istuu pidempään. Peppu puutuu 15 minuutin jälkeen. 

Hayn About a Chairin muotokieli ihastutti ja kiehtoi. Kävimme koeistumassa Hayn tuoleja Stockmannin viidennessä kerroksessa ja päätimme, että Hayn About a Chair AAC22:sta tulee meidän uudet keittiön tuolit. No, miettiessämme minkä tuolin hankimme makuuhuoneen ja eteisen välimaastoon yleiseksi tuoliksi päätimme ostaa juurikin Hayn AAC22-tuolin. Suunnittelimme, että kun myöhemmin saamme ostettua ruokapöydän ympärille samanlaiset tuolit, on meillä yksi ylimääräinen varatuoli vieraita varten, jonka voi näppärästi tuoda makuuhuoneesta ruokapöydän päähän tarvittaessa. Väriksi valitsimme soft blackin, vaikkakin pitkään mietimme ja jahkailimme ostaisimmeko tuolin tammen värisillä jaloilla. Tilasimme tuolin Finnish Design Shopista, sillä siellä oli tuolin toimitusaika ainoastaan 1-2 päivää ja saimme toimituksen lähikauppamme postin jakelupisteeseen. 

Hayn About a Chair AAC22-tuoli on juuri niin kaunis kuin miltä se kuvissa näyttää ja todella hyvä istua. Peppu ei puudu 15 minuutin istumisen jälkeen ja selkänoja tukee selkää hyvin. Tämän takia haluan panostaa myös keittiön ruokapöydän tuoleihin, sillä jostain syystä minulla tulee istuttua usein ruokapöydän äärellä. Kirjoitan blogia, luen, piirrän ja syön pöydän ääressä, joten tuolin jolla istun pitää olla ergonomisesti hyvä ja samalla ajattoman kaunis. 


Muistutuksena vielä, että tänään on viimeistä päivää voimassa OMAshopin alekoodi! Eli koodilla ”sayitanyway” saatte vielä tänään -15% alennuksen yli 20 €:n ostoksista! Ostoksille pääsee tästä.

No comments