a pause button

Kesäloma vetelee viimeisiä hetkiä ja huomenna alkava arki koputtaa jo olkapäille muistuttaakseen, että aamuksi on herätyskello laitettava soimaan. Vaikka pidänkin työstäni ja superkivoista työkavereistani, niin onhan loman loppu aina haikeaa. Onneksi kesä jatkuu vielä, vaikka minun loma loppuukin. 

Tämän kesäloman aikana ollaan vietetty aikaa mökillä ja haahuiltu ympäri Helsinkiä. Kotia on sisustettu ja viimeistelty remonttia. Enää oikeastaan puuttuu verhotangot ja verhot, mutta niillä ei ole kiire. Sälekaihtimet meillä on ja ne riittävät tällä hetkellä. Haluan kuitenkin jossain vaiheessa lattiaan asti roikkuvat kangasverhot, sillä ne tuovat niin paljon pehmeyttä ja kodikkuutta yleisilmeeseen. Sovittiin, että ostetaan makuuhuoneeseen kunnolliset pimentävät verhot, mutta muuten ei oikeastaan olla mietitty vielä minkälaisia verhoja keittiöön tai olohuoneeseen laitetaan. 


Emma Museon verkkokaupasta ostettu Per Maningin juliste Oscar-hyljeestä kaipaa myös vierelleen toista julistetta. Katselin yksi päivä Desenion julistevalikoimia, mutta en osannut päättää mikä olisi hyvä juliste Oscarin kaveriksi. En ole vielä itseasiassa edes päättänyt mihin nuo taulut sijoitan, mutta ei niilläkään mikään kiire ole. Mietitään rauhassa.House Doctorin Note-pöytävalaisimiin ostettiin tuollaiset retrolamput, joissa on melko kellertävä valo ja muutenkin tuo retrolamppu sopii paremmin tuohon messinki/vihreään pöytävalaisimeen. Ostimme nämä Note-valaisimet Omashopin alesta ja niitä on näköjään tullut taas tuohon iloiseen sisustuskauppaan myyntiin. Tosin nämä valaisimet ei ole enää alessa, vaan ihan normaalihintaisina. Ne on kyllä niin upeat ja näyttävät valaisimet, että ostaisin nuo normaalihintaisinakin, jos niitä meillä ei jo olisi. 


Jos olette joskus miettinyt miltä näyttää mieltään osoittava koira, joka on joutunut kivan päivän (ja loman) jälkeen suihkuun ja tuoksuu suihkun jäljiltä kukkasille ja hunajalle, niin näette sen alla olevasta kuvasta :D 
P.S. Lisäsin Kapean eteisen säilytysratkaisu-postaukseen lukijan toiveesta pari kuvaa ulos vedettävän  vaatetangon mekaniikasta.

No comments