Remontti jatkuu taas


Tänään on ohjelmassa olohuoneen tyhjennys ja huomenna alkavaan olohuoneen lattia- ja oviaukkoremonttiin valmistautuminen. Muu asunto meillä remontoitiin keittiöremontin yhteydessä, mutta aikataulujen ongelmien vuoksi olohuone jäi tuolloin remontoimatta. Siihen tulee onneksi muutos ensi viikolla! Olenkin naureskellut, että aina kun astuu olohuoneeseen eteisestä, on kuin matkustaisi ajassa taaksepäin. Olohuoneessa tosiaan laitetaan vinyylilankku myös vanhan mosaiikkiparketin päälle, poistetaan ovi ja siistitään oviaukko. Itse sisustusta katsellaan ja ihmetellään sitten myöhemmin. 

Eilen kävimme hakemassa remonttitarpeita ja jälleen kerran Espoon Ikeassa pyörimässä. Ostettiin kuvassa näkyvälle keittiön seinälle pari hyllylautaa, mutta kotiin tultuamme huomasimme niiden olevan vähän liian isoja ja massiivia tuolle seinälle. Nyt meidän pitäisikin keksi jokin muu hyllyratkaisu tuolle seinälle hyllyksi. Haaveilen Artekin Reb 008 seinähyllystä, mutta haaveiluksi se jää. Juuri nyt ei ole siihen valitettavasti varaa, kun on niin paljon muutakin ostettavaa, remonttilaskuja maksettavana ja muutakin elämää elettävänä. 

Koska raha ei kasva puissa eikä lottovoittoakaan ole näiden seinien sisällä näkynyt, olohuoneen tyhjentämisen jälkeen aion istua illan netissä surffaten ja etsien ideoita edullisemmasta seinähyllystä tuolle keittiön tyhjälle seinälle.  

Vinkkejä otetaan myös erittäin kiitollisena vastaan! 

No comments