Televisiosta asiaaTelevisio. Tuo olohuoneen katseenvangitsija, jonka edessä on vietetty liian monet tunnit. Meillä tuo kulttuurin kehto nostettiin seinälle ja maalattiin sen takana olevaa seinää mustaksi. Tämän idean krediitti menee täysin miehelleni P:lle, joka suunnitteli ja toteutti koko projektin. Minä olin toki mukana maalaamassa ja tarkastamassa, että maali osuu oikeaan kohtaan. 

Osallistuin pari vuotta sitten tällä pienellä DIY-maalaatelevisiopiiloon-idealla erään sisustusportaalin remonttikisaan ilman voittoa tai edes pääsyä finalistien joukkoon. Mielestäni tuolloin arvoisa valitsijaraati ei ilmeisestikään ymmärtänyt tätä loistavaa ja kätevää hyötyä, mitä tulee kun musta televisio nostetaan seinälle ja maalataan tausta samalla värillä, jonne tuo olohuoneen ei niin kaunis katseenvangitsija katoaa. Kun television avaa, tuossa mustassa seinässä oleva musta taulu herää eloon. Kätevää!

Toki seinämaalaus oli melko yksinkertainen remontti kertomani kisan tasoon nähden ja tuon kilpailun taisi silloin voittaa eräs suosittu suomalainen bloggaaja, jonka remontti oli ollut huomattavasti isompi ja vaativampi.


Entäs nuo johdot. Minne ne saa piiloon? Miten ne saa piiloon? Saanko porata reiän naapurin puolelle ja työntää johdot sinne? 

No comments