Marraskuu meni jo


Tässä kuitenkin muutama marraskuun ajatus:

1. Kun illan pukukoodina on smart casual, on seuraavan päivän pukukoodina comfy collage. Tai olisi ollut, jos seuraavana päivänä ei olisi ollut työpäivä. Sain kutsun saaremme uuden ostoskeskuksen VIP-tilaisuuteen, jonne menin vanhojen työkaverieni kutsumana viime keskiviikkona. Sen lisäksi, että oli todella kiva nähdä vanhoja työkavereita, oli myös hienoa päästä ensimmäisten joukossa näkemään mitä kaikkia ihania liikkeitä uudella ostarillamme on. Toki skumppa- ja viinitarjoilut hyvän ruoan kera tuovat myös hymyn huulelle tälle neidille, joten ei varmasti ole mikään yllätys jos kerron illan olleen oikein mukava. 

2. Marraskuun viikot ja viikonloput on ollut yhtä hulinaa. Töitä on riittänyt niin paljon kuin niitä on vain jaksanut tehdä ja osan viikonlopuistakin olen viettänyt töissä. Huomenna menen taas töihin ylitöihin, mutta tänään loppuillan vietän sohvalla koira jalkopäässä televisiota katsellen. On muuten kätevää, kun on koira sohvan jalkopäässä. Mikäli varpaita alkaa palelemaan, voi varpaat upottaa koiran turkkiin ja varpaat lämpiävät ilman, että tarvitsee nousta etsimään villasukkia kaapista. Joskus vastauksena varpaiden upotukselle saattaa olla murahdus, syvä huokaus tai kielellä lipaisu jalkapohjasta riippuen lämpöisen turkin omaavan herrasmiehen sen hetkisestä fiiliksestä. 

3. Yksi asia on varmaa. Tänä vuonna pidettiin kaikki lomaviikot kesällä, mutta ensi vuonna säästetään ainakin yksi viikko marraskuulle, että päästään kesken pimeimmän syksyn valohoitoon jonnekin lämpimään missä ei olla vielä käyty. Olemme hokeneet toisillemme ja kaikille meillä käyneille vieraillemme tätä asiaa kuin mantraa: ensi vuonna säästetään ainakin yksi lomaviikko syksylle. Toivottavasti muistetaan tämä päätös vielä keväällä, kun työpaikalla jaetaan kesälomien aikatauluja.


4. Veronpalautukset ja ylitöistä saadut ekstrarahat on kiltisti siirretty remonttikassaan säästöön odottamaan ensi vuoden remonttia. Viikko sitten minulle tuli yhtäkkiä todella onnellinen olo ajatellessani tulevaa remonttia. Budjetti alkaa pikkuhiljaa olemaan kasassa ja tajusin, että remontin toteutuminen on lähempänä kuin koskaan. 

2 comments

  1. Hyviä ajatuksia ja kivoja juttuja sinulla täällä. Klikkasin samalla itseni lukijaksi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Pidän todella paljon myös sinun blogistasi :)

      Delete