Kesäkukkien aika


Prahan reissun jälkeen olen monena päivänä miettinyt ajelevani Espoon Plantageniin parvekekukkakaupoille, mutta aina viime hetkellä muuttanut mieleni. Sen sijaan olen laittanut lenkkikengät jalkaan, kävellyt pientä polkua rannalle päin ja kerännyt kimpun kauneimpia kukkia mitä metsästä olen löytänyt. Mitä sitä suotta törsäämään rahaa kukkiin, kun parin metrin päästä niitä saa ilmaiseksi sen kuin jaksaa niitä kotiinsa kantaa. Toki jotain tekemistä saattaa olla myös sen faktan kanssa, että reissun jälkeen ei juurikaan ylimääräistä rahaa ollut käytettävissä mihinkään ylimääräiseen. Itseni tuntien kun en kukkakaupasta pääse muutaman euron ostoksilla.


Kesäloma lähestyy ja innollahan sitä odotellaan. Nyt kun keittiöremontti siirtyi ensi vuoteen, olen miettinyt jos kuitenkin maalaisin tai päällystäisin nuo rumat keittiönkaapit valkoiseksi loman aikana. Lisäksi tekisi mieli maalailla yksi keittiön seinä ja yksi olohuoneen seinä harmaalla kalkkimaalilla. Ollaan kuitenkin nyt päätetty, ettei tehdä mitään sen suurempia suunnitelmia kesäloman ajaksi, vaan tehdään just sitä mitä minäkin päivänä huvittaa ja mennään minne huvittaa. Ihanaa kerrankin viettää kesäloma ilman sen suurempia suunnitelmia!

2 comments

 1. Mä oon monesti miettinyt lenkillä, että pitäisiköhän kerätä oma kimppu kotiin :) Ne on niin nättejä ♡ Kauniin kimpun oot itse kerännyt!

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen keräämään! Mä en voi vastustaa kimpun keräämistä kävellessäni pitkin metsälenkkiä :)

   Delete