Ihanaa joulun aikaa!


Hei kaikki! 

Tulin vielä toivottamaan teille kaikille oikein ihanaa joulun aikaa! 

Olen tänään paketoinut kaikki joululahjat joululauluja kuunnellen, ulkoillut koirien ja mieheni kanssa lumen täyttämiä metsäpolkuja pitkin kaunista luontoa ihaillen, nauranut koirien lumihepuleille ja pikkuhiljaa unohtanut kiireisen työviikon aiheet taka-alalle. Olen nauttinut lasin punaviiniä ja mutustellut tuoretta lakritsia unohtaen pariksi päiväksi dieettiruokavalioni. 

Olen käynyt kirjastossa täydentämässä lukukokoelmaani, sillä lomailen uuden vuoden aaton yli. Ensimmäisenä aloitin lukemaan Ali Shawn kirjaa Tyttö joka muuttui lasiksi. Minulla on yleensä tapana kierrellä kirjastossa haahuillen katselemassa kirjan kansia. Tämän kirjan kansi kiinnitti kauneudellaan huomioni. Minulla on myös tapana lukea kirjastoissa kirjan ensimmäinen sivu ennen kuin päätän otanko kirjan mukaani vai en, mikäli se on minulle entuudestaan tuntematon.  Teettekö te muut samaa? Tyttö joka muuttui lasiksi ensimmäinen sivu vakuutti minut sekä takakannen New York Timesin arvio: Vain lasinen sydän ei liikuttuisi tästä. Lainasin kirjan ja otin sen heti luettavakseni.

Joululomalla haluan käydä tutustumassa uuteen kirjastoomme Oodiin sekä ihastelemassa Amos Rexin valoteoksia. Muuten aion vain syödä hyvin, käydä salilla, ulkoilla paljon, lukea ja ottaa rennosti. 

Ihanaa joulua ystävät! <3


Photo by freestocks.org on Unsplash

No comments