Keittiön uudet verhot


Viime kesänä remontin yhteydessä remppamiehet repivät pyynnöstäni alas katossa roikkuvat verhokiskot ja niiden edessä olevat 80-luvun tyyliset laudat. Vuoden ajan meillä oli verhoina ainoastaan sälekäihtimet ja olin niihin erittäin tyytyväinen. Pari kuukautta sitten kuitenkin keksin, että haluan keittiöön Marimekon violetista Siirtolapuutarha-kankaasta pitkät verhot. 

Parin kuukauden ajan olen tässä mietiskellyt eri vaihtoehtoja keittiön verhoiksi, mutta aina palannut samaan lopputulokseen. Haluan Siirtolapuutarha-verhot! En halunnut tehdä hätiköityjä päätöksiä verhokankaiden suhteen, sillä a) Marimekon kangas maksaa 37 euroa metri b) pitkien verhojen ompeleminen on iso ja aikaa vievä työ. 

Kesälomani ensimmäisenä virallisena lomapäivänä kävin ostamassa Siirtolapuutarha-kankaan Kampin Marimekosta. Mies asensi uudet Ikeasta ostetut verhotangot keittiön ikkunaan ja minä aloitin ompelu-urakan. 


Nyt tässä aamukahvia juodessa ja pohtiessani uusia verhojani, olen todella tyytyväinen kangasvalintaani. Pitkät verhot tuovat taas uutta ilmettä muuten niin kliiniseen keittiöön samalla pehmentäen yleisilmettä. Verhojen violetti-sininen-vihreä värimaailma yhdistettynä mustaan ja valkoiseen tuovat myös mukavasti väriä ja kontrastia keittiöön. 

Seuraavana projektina keittiöön asennamme tyhjälle seinälle hyllyjä ja vaihdamme nykyisen ruokapöydän pyöreään ruokapöytään. Samalla vaihtuvat myös ruokapöydän tuolit, mutta siitä lisää myöhemmin!

No comments