Avohyllyt nahkaremmeilläErään hellepäivän ratoksi päätimme vielä asentaa keittiöön avohyllyt, sillä meillä oli materiaalit ja suunnitelma valmiina, ainoastaan toteutus puuttui. Mies porasi ja minä annoin ohjeita. 

Olimme jo viime kesänä ostaneet Laatikkokaupasta nahkaremmit avohyllyyn ja tuolloin suunnittelimme ostavamme ja duunaavamme itse hyllylaudat edullisemmin kuin mitä Laatikkokaupasta hyllylautoja saa. No se jäi suunnitelman asteelle ja päätimme pari viikkoa sitten suosiolla ostaa myös hyllylaudat Laatikkokaupasta. Tilasimme laudat puhelimitse ja noin viikon päästä ne olivat valmiita haettavaksi Tapanilan myymälästä. Otimme hyllylaudaksi valkoisen läpikuultavan laudan sekä nahkaremmien väriksi mustan. 


Itse hyllyjen asentaminen olikin haasteellisempaa, sillä oikean paikan löytäminen ja mittaaminen oli hieman haasteellista ja vei enemmän aikaa kuin aluksi osasin villeimmissä kuvitelmissa ajatellakaan. Lopputulos on kuitenkin (omasta mielestäni) täydellinen ja olen iloinen siitä, että maltoimme suunnitella ja laskea hyllylaudoille oikeat paikat. 

Keittiö alkaa olla pikkuhiljaa valmis. Mitäs tykkäätte? Meillä on suunnitelmissa vielä vaihtaa tämä valkokiiltoinen 140 cm:n Ikean ruokapöytä pyöreään Hayn ruokapöytään ja tuolit Hayn tuoleihin, mutta siihen pitää ensin säästää jonkin aikaa ensin rahaa, sillä sitä ruokapöytäkokonaisuutta ei ihan parilla sadalla saa lunastettua.

P.S. violeteista Aarikan peltipurkeista kaksi on edesmenneen mummoni perintöä ja yhden löysin kuukausi sitten Tapiolasta kirpputorilta viidellä eurolla! 

No comments