Parasta juuri nytKuntonyrkkeily.

Olen löytänyt uuden harrastuksen, josta tykkään todella paljon. Monta vuotta salilla, jumpissa, tanssi- ja cycling-tunneilla käyneenä kaipasin vaihtelua ja sitä totisesti sain. Ihan parasta, kun kunto kasvaa samalla kun on kivaa ja kaikki työasiat unohtuu totaalisesti nyrkkeilyhanskat kädessä.

Astuin urallani askeleen eteenpäin. 

Jostain syystä mieleeni tulee kuva Viivi & Wagner-sarjakuvasta Wagner astumassa askeleen ylväästi eteenpäin :D Uusi työnkuvani on todella mielenkiintoinen ja samalla se on todella upea tilaisuus oppia uutta sekä kehittää itseäni. Sain astetta vaativamman työn omalla osastollani, joten työkaverit ja työpaikka pysyy tuttuna ja turvallisena kuitenkin. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta! 

Petivaatteet parvekkeella tuulettumassa.

Viime aikoina olen tehnyt viikkosiivouksen vasta sunnuntaina. Muutenkin sunnuntait on sellaisia kotipäiviä, jolloin täytetään jääkaappi seuraavan viikon ruuilla ja valmistaudutaan seuraavaan viikkoon. Meillä kuitenkin imuroidaan useamman kerran viikossa, joten ei me koko viikonloppua pölyssä ja liassa kotona pyöritty. Viime aikoina olen ollut työviikon jälkeen ollut sen verran poikki, että en ole yksinkertaisesti jaksanut eikä ole myöskään huvittanut siivota heti viikonlopun alettua. Sunnuntai on oikein hyvä päivä siivoukselle! Viikon alkaessa koti on puhdas ja viikon hankalin yö (sunnuntain ja maanantain välinen yö) nukutaan tuuletetuilla, raikkailla ja puhtailla vuodevaatteilla. 

Matka ja hotelli varattu Seychelleille!!!

Päätettiin viimeinkin tehdä meidän haaveista totta ja ottaa viikon rantaloma paratiisisaarella Seychelleillä. Ihanaa, kun on matka mitä odottaa! Edelliset muutamat matkat, jotka ollaan tehty on ollut pääasiassa kaupunkilomia, mutta nyt päätettiin palkita itsemme hieman yli 14 tunnin lennoilla (yksi vaihto välissä), että päästään makaamaan x:nä hiekkarannalle turkoosin meren äärelle. En malta odottaa! Googletan kuvia Seychelleiltä, tutkin merkinnät Instagramista ja tallennan kuvia Pinterestissä tuosta upeasta paratiisisaaresta. Ihanaa!!! <3 <3 <3
Uudet bikinitkin lähtivät juuri äsken tilaukseen!


Photo credit: Pinterest & Africa Point

7 comments

 1. Kuulostaa just hyvälle. Varsinkin matka ja eteneminen uralla. Ja kiitos muistutuksesta, laitankin itsekin petivaatteet päiväksi ulos, vielä kun pakkasia riittää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa tosiaan hyödyntää pakkaspäivät vielä kun niitä on :)

   Delete
 2. Näin nyrkkeilysalilla kasvaneena suosittelen kuntonyrkkeilyä lämpimästi. Hienoa, että olet löytänyt siitä mieluisan harrastuksen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En uskonut ensimmäiselle tunnille mennessäni, että innostun siitä noin paljon!

   Delete
 3. Ihanalta kuulostaa tuo teidän tuleva reissu ❤️ Ja puhtaat petivaatteet on kyllä kans niin parasta! :)

  ReplyDelete
 4. Minä todella kaipaan petivaatteiden tuulettamista kunnon pakkassäässä ulkona. Siitä tulee niin ihana tuoksu minkä keskellä on niin miellyttävä nukkua. Ja varmuus että ne petivaatteet on todella puhtaita.

  ReplyDelete