Vuoden 2018 sisustussuunnitelmat
Pohdiskeltiin yksi ilta miehen kanssa mitä kaikkea kotona olisi vielä laitettavaa, vaikka mitään isoa remonttia ei tällä hetkellä olekaan suunnitelmissa.  Kylpyhuoneremontti on vielä edessä, mutta ei ainakaan vielä tänä vuonna. Sovittiin, että pikkuhiljaa tänä vuonna viimeistellään kotia ja listauksesta tuli seuraavanlainen:
 • verhotangot ja verhot
 • olemassa olevat taulut seinälle 
 • abstraktin taulun ostaminen suomalaiselta taiteilijalta ja sen laittaminen seinälle
 • uusi ruokapöytä ja uudet tuolit
 • keittiön lipastoseinälle hyllyt (pidikkeet on jo, mutta hyllylevyt puuttuvat)
 • miehen työpiste
 • ehkä uusi olohuoneen pöytä tai vanhan pöydän tuunaus
Sovittiin myös, että tämä vuosi on säästämisen vuosi. Ostoslistalla on kuitenkin vielä hankintoja kotiin, jotka vievät valitettavasti rahaa. Aiomme myös tänä vuonna pitää kaappien tyhjennysviikot eli käydään läpi keittiön, eteisen, olohuoneen ja makuuhuoneen kaapit ja kaikki ylimääräinen sekä tarpeeton  tavara laitetaan eteenpäin kierrätykseen. Varsinkin astiakaapit meidän tulee siivota ja laittaa ylimääräiset käyttämättömät astiat eteenpäin.


Leikiteltiin myös ajatuksella, että myytäisiin tämä asunto ja ostettaisi jostain kauempaa isompi asunto omalla pihalla. Tämä kuitenkin tarkoittaisi muuttoa Espooseen tai jonnekin vielä kauemmaksi, jolloin työmatka pidentyisi molemmilta. Keskustelun lopputuloksena haudattiin tämä idea, sillä ei meistä kumpikaan ole valmis luopumaan tästä asunnosta vielä vähään aikaan eikä muuttaminen kauemmaksi keskustasta tai meren läheltä kiinnosta loppupeleissä kumpaakaan. 

8 comments

 1. Kivoja ja realistisia tavoitteita :)

  Onnea ja iloa uuteen vuoteen!

  ReplyDelete
 2. Ihana tuo ensimmäisen kuvan lamppu! <3 Mistä se on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Se on House Doctorin Note-pöytävalaisin ja tilattu OMAShopista (www.omashop.fi)

   Delete
 3. Kiva huomata, että siinä missä matkailuun "hurahtaneet" tekevät alkuvuodesta vuoden matkasuunnitelmia niin, tietysti, sisustamiseen "hurahtaneet" tekevät sisustussuunnitelmia. Hymyilytti havainto, eli kiitos päivän piristyksestä!

  ReplyDelete
 4. Vau, tuo lamppu on kyllä upea! :3

  On hyviä tavoitteita, itselläkin on suht realistisia tavoitteita tälle vuodelle. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)

   Hienoa :) Tavoitteet kannattaa kyllä olla realistisia. Muuten ne jää varmasti toteuttamatta!

   Delete