Poola Katarynan loppuunmyyntiPari viikkoa takaperin sain siskoltani viestin, että voisinko käydä ostamassa pari korua Poola Katarynan loppuunmyynneistä. Vastasin ensin, että toki voin käydä ja samalla viestin lähetettyäni kysymys iskeytyi tajuntaani. Nanosekunnissa (tai siltä se ainakin tuntui) naputtelin kiireesti heti perään viestin, että "lopettaako se?" ja monta huutomerkkiä perään. 

Tuona lauantaina menin Teurastamolle mielestäni hyvissä ajoin jo 15 minuuttia ennen ovien aukeamista. Voi kuinka olinkaan väärässä, sillä jono oli jo todella pitkä. Muutaman minuutin päästä vilkaisin taakseni ja taakseni kertynyt jono oli kaksi kertaa pidempi kuin edessäni oleva jono. Ilmeisesti sana loppuunmyynnistä oli tavoittanut muutkin. 


Kun ovet viimein aukesivat ja jonossa ensimmäiset pääsivät ostoksille harmittelin mielessäni miksen tullut vielä aikaisemmin. Kiva puoli tuossa jonottamisessa oli, kun näki kuinka iloisia ihmisiä tuli ostoksilta ulos isojen kassien ja kangaskappojen kanssa. Aurinko paistoi ja Teurastamon pihalla soi musiikki. Inhottavaa oli se hiipivä paniikki, että jääkö sinne mitään ostettavaa itselle. Ei myöskään ollut kovin kivaa jonottaa naisvaltaisessa jonossa, jossa me tietenkin kaikki tuoksuttiin tosi hyvälle ja sehän houkutteli ilkeitä ampiaisia paikalle kiusaamaan meitä. 


Koruja, joita tulin ostamaan ei ollut enää jäljellä yhtään siinä vaiheessa kun pääsin sisälle. Harmitti, mutta eipä siinä ollut aikaa jäädä suremaan, vaan nopeasti piti katsoa mitä jäljellä oli. Itse taiteilija oli myös paikalla ja kuulin hänen kertovat, että hän jää tauolle eikä vielä osaa sanoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tuo varaston tyhjennysmyynti-tapahtuma oli toki kiva ostajalle sillä hetkellä, sillä sieltä sai ostettua laadukkaita tuotteita 80 % alennuksella, mutta toisaalta oli kauhean surullista, että yksi lempimuotoilijoista pistää pillit pussiin ja myy varastonsa tyhjäksi. 

Ensimmäisenä nappasin kainalooni vaaleanpunaisen tulppaanikuvioisen leikkuulaudan, joka maksoi vain 10 euroa (normaalihinta olisi ollut 35 euroa). Päädyin ostamaan myös kahdet korvakorut (toiset siskolle) ja ison palan kuvioitua harmaata collegekangasta, josta suunnittelin ompelevani collegemekon itselleni. Ihan turhaan hätäilin jonottaessani, että en saisi mitään mukaani loppuunmyynneistä, sillä sain sieltä kassillisen tavaraa todella edullisesti.  Siltikin ensi kerralla, jos osallistun vastaavaan myyntitapahtumaan, menen jonottamaan vähintään puoli tuntia ennen ovien aukeamista! 

Nyt pari viikkoa oltuani tuon vaaleanpunaisen tulppaanikuvioisen leikkuulaudan omistaja voin kertoa teille, että siitä on tullut minun ehdoton lempituote keittiössä. Se on niin nätti ja söpö! 


Toivottavasti Poola Katarynasta kuullaan vielä! <3

No comments