Pakko saada!


Tänä aamuna sain pakkomielteen NOMESS Copenhagenin Balsabox personal-säilytyslaatikkoon! Voi että, kun tämä pakkomielle iskee, niin eihän sille mitään voi. En nyt pääse tästä ajatuksesta eroon kuinka minun arkiaamuni helpottuisivat, kun meikit ja korut olisivat yhdessä ja samassa laatikossa. Fiilistelin jo mielessäni kuinka aamulla nostaisin tuon laatikon keittiön pöydälle, avaisin kannen ja asettaisin peilin niin, että pystyn meikkaamaan sen äärellä (peilin pystyy tosiaan asettamaan joko vaaka- tai pystytasoon). Meikkauksen jälkeen laittaisin laatikon kannen kiinni ja nostaisin sen takaisin paikoilleen lipaston päälle eikä keittiön pöydälle jäisi lojumaan meikkivälineitä, vaan pöytä olisi siisti. 

Täydellistä!

Pikaisella googlauksella selvitin, että NOMESS Copenhagenin Balsaboxia myy Suomessa ainakin Stockmann. Pikaisella googlauksella selvitin myös, että juuri nyt minulla ei ole varaa ostaa Balsaboxia itselleni, mutta onneksi minulla on pian syntymäpäivät ja joulukin on kohta eli hyvällä tuurilla saan tämän tulevia arkiaamujani helpottavan laatikon käyttööni vielä tämän vuoden puolella. Pikaisen googlauksen yhteydessä selvisi myös, että Stockmannilla on myynnissä monia muitakin NOMESS Copenhagenin tuotteita, jotka ovat tervetulleita tähän talouteen. 

P.S. jos joku varteen otettava lahjan ostaja lukee tätä, niin väritoiveena olisi tuo puun värinen personal-kokoinen säilytyslaatikko, vink vink ;)
Postaus sisältää affiliatelinkkejä.

2 comments

  1. Miun pitäs kans keksii joku fiksu juttu meikeille mutta...niitä on niin p*rkeleesti että iha pieni loota ei riitä 😂

    ReplyDelete
  2. Sitten sulla pitää olla monta lootaa! :D

    ReplyDelete