Makuuhuoneen sisustus


Makuuhuoneeseen paistaa ilta-aurinko ja se on aiheuttanut minulle lieviä nukahtamisongelmia. Tällä hetkellä meillä on verhoina vain sälekaihtimet ja ne ei pimennä tarpeeksi ilta-auringon valonsäteitä. Toki nyt tulee iltaisin pimeä aikaisemmin kuin kesällä, mutta kaipaan makuuhuoneeseen kunnollisia pimentäviä verhoja. 

Verhotangot meillä on ostettu jo viime keväänä, mutta ei ole niitä vielä laitettu kiinni kun ei meillä ole vielä verhojakaan. Suurin syy miksi meillä ei ole verhoja vielä on se, että en osaa päättää minkä väriset verhot makuuhuoneen laittaisin. Niinpä olen kärsinyt lyhyistä yöunista liian valoisan makuuhuoneen vuoksi. Haluan miettiä rauhassa ehjän kokonaisuuden makuuhuoneen sisustukseen enkä ostaa vain jotain ja hetken päästä ostaa taas jotain. 

Oman haasteensa pimentäviin verhoihin tuo 260 senttimetrin huonekorkeus. Valitettavasti todella moni valmisverho on pituudeltaan 240 senttimetriä ja jää meillä liian lyhyeksi. Yksi vaihtoehto on tietysti ostaa pimentävää kangasta, jonka itse ompelee oikean kokoiseksi. Mutta se väri. Meidän makuuhuoneessa on siis petrooli tehosteseinä ja päiväpeitto, jossa on vaaleansinistä, harmaata ja hieman myös ruskeaa. Valaisimissa meillä on vihreää, minttua ja kuparia. Haluan makuuhuoneeseen yksiväriset pimentävät ja ”raskaasta” kankaasta olevat verhot, mutta en vain osaa päättää väriä. Olen leikitellyt ajatuksella eri värisistä verhoista, mutta todennäköisesti kallistutaan harmaisiin verhoihin, kunhan vain löydän jostain oikean pituiset verhot ja oikean sävyiset harmaat. Harmaa sopisi siinä mielessä hyvin, että päiväpeitossa on vaaleanharmaata paikka paikoin, mutta toisaalta kaipaisin kenties jotain värikkäämpää makuuhuoneen verhoiksi kuin harmaan. Äh, näitä valinnan vaikeuksia!

P.S. Muistutuksena vielä, että vielä voi osallistua Habitaren pääsylippujen arvontaan. Osallistuminen päättyy sunnuntaina 27.8.2017 kello 18.00, jonka jälkeen arvon voittajan. Arvonta löytyy täältä!

2 comments

  1. Hei, etsin inspiraatiota tulevan kodin väritystä varten ja täältä löysin täydellisen värisen seinän! Onko tietoa mikä tuo makuuhuoneen maalin sävy on? :)

    ReplyDelete
  2. Moikka! Tämä sävy on Värisilmän Petrooli S491 :)

    ReplyDelete