Habitare 2017 arvonta!

kuva: Habitare.

Olette varmasti nähneet jo mainoksia sisustajien syksyn odotetuimmasta tapahtumasta Habitare-messuista, jotka järjestetään Messukeskuksessa 13.-17.9.2017. Tänä vuonna Habitare-messuilla on teemana Huomisen koti: 

”Huomisen koti on tila tai mielentila, jossa voi tuntea olevansa turvassa, lämpimässä ja rakastettu. Se luo vastapainoa elämän hektisyydelle ja muutoksille.
Kodin määritelmä ja siten myös huomisen koti on murroksessa. Pystytämme kodinomaisia olotiloja työpaikoille, kahviloihin, maalle ja kaupunkiin. Koti voi olla väliaikainen, liikkeessä, jaettu tai virtuaalinen – yhdistävänä seikkana on tunne turvallisuudesta.”

Habitaren kolme kiinnostavinta näyttelyä sekä pop-up shop


Habitaressa minua aina kiinnostaa nuorten ei niin tunnettujen suunnittelijoiden työt, joten uskon aloittavani Habitare-kierroksen The Block-korttelista, jossa esitellään Talentshopissa neljän nuoren nousevan muotoilijanimen töitä. Lisäksi kansainvälinen kutsunäyttely EkoDesign kiinnostaa, sillä siellä esitellään tämän hetken ajankohtaisinta ekologista muotoilua. En myöskään voi ohittaa Design Outlettia, sillä sieltä voi löytää tunnettujen suunnittelijoiden tekemiä prototuotteita, mallikappaleita tai varastoon jääneitä pieniä eriä edullisesti poistohintaan. 

kuva: Habitare.

Viime vuonna minulla jäi Habitaressa käynti väliin, mutta tänä vuonna menen sinne entistäkin innokkaampana. Habitaressa on tänä vuonna ensimmäistä kertaa Euroopassa Mujin pop-up-osasto messuilla! Minulla on pieni kutina, että Mujin pop-upissa on aikamoinen vilinä, kun me kaikki sisustushöperöt pääsemme ensimmäistä kertaa Suomessa hypistelemään Mujin ihania simppeleitä, laadukkaita ja ajattomia tuotteita. Minut ainakin löytää Mujin pop-up shopista.

ARVONTA: voita pääsylippu Habitareen 2017!

Ilokseni sain kaksi lippua arvottavaksi teille lukijoille. Arvon yhden lipun kahdelle eri lukijalle. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen täällä blogin puolella ja jättämällä terveiset. Lisääthän myös sähköpostiosoitteesi, että tavoitan sinut voiton sattuessa kohdallesi. Toimitan voittajille arpaliput sähköpostitse.

Voit osallistua arvontaan 27.8.2017 klo 18.00 asti, jonka jälkeen arvon voittajat. Arvonnassa oleva sähköinen pääsylippu oikeuttaa yhteen käyntikertaan messuilla ja sillä pääsee kaikkiin samanaikaisin tapahtumiin Messukeskuksessa.


Nähdään messuilla ja arpaonnea!


Arvonta on päättynyt!

17 comments

 1. Olisi kiva jos arpa suosisi minua, maiju.suhonen@hotmail.fi

  ReplyDelete
 2. Mukana! Ja mukavaa syksyn alkua!

  Kipakka

  ReplyDelete
 3. Mukana ollaan :)
  hilippa@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Mukana arvonnassa! :)

  liisamariahan@hotmail.com

  -Liisa

  ReplyDelete
 5. Mukana arvonnassa ehdottomasti!! :)

  sanna.heikkila@ppb.inet.fi

  -Sanna

  ReplyDelete
 6. Voi miten ihana olisikaan voittaa lippu tuonne messuille :)
  happystarhome@gmail.com

  ReplyDelete
 7. Mukana arvonnassa!

  sannapupu@gmail.com

  ReplyDelete
 8. Mukaan. Mukavaa syksyn alkua!
  sirkkulitm@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Mukana arvonnassa :)

  heli.m.virtanen@kolumbus.fi

  ReplyDelete
 10. Arvontaan mukaan! :)
  marianposti ät wippies.com

  ReplyDelete
 11. Mukana arvonnassa :)

  jasmine.ahola-olli@helsinki.fi

  ReplyDelete
 12. Oih, mukaan ehdin vielä ^_^ kaljukeiju@gmail.com

  ReplyDelete
 13. Ehdottomasti mukaan arvontaan!
  -Eve-
  wonderwhy(at)netti.fi

  ReplyDelete
 14. Osallistun! Ja kiva törmätä blogiisi.

  simo.sahlman (at) gmail.com

  ReplyDelete
 15. Odotan innolla messuja; on kiva kierrellä. Messutarjoukset kiinnostavat myös.
  kittenfi@yahoo.com

  ReplyDelete