RIC design-rätti OMAshopista

Niinkin arkinen asia kuin tiskirätti voi aiheuttaa päänvaivaa, kun miettii keittiön sisustusta ja ekologisuutta. Marketista ruokaostosten yhteydessä ostettavat tiskirätit kiinnittää monesti huomiota valokuvissa, joissa on muuten niin tyylikäs keittiö, mutta sitten on se tiskirätti. Se tiskirätti, jolla pyyhitään keittiön tasot ruoan tähteistä ja ruokapöydästä pullan murut. Viikon jälkeen tuo marketista ostettu tiskirätti on niin likainen ja kulunut, että se heitetään roskiin ja otetaan paketista uusi tiskirätti. Ei kovin ekologista vai mitä tuumaat?

Onneksi tähänkin on tänä päivänä ratkaisu! Löysin tamperelaisesta sisustusverkkokaupasta OMAshopista RIC-tiskirättejä. Nämä RIC-tiskirätit voi pestä useita kertoja ja ne kestävät käytössä vuosia. Materiaali ei nukkaannu, sillä se on valmistettu 100% puuvillasta. Ennen ensimmäistä käyttöä tämä tanskalaisen RIC Denmarkin valmistama tiskirätti kannattaa pestä kuumassa. Rätti kestää jopa 95 asteen pesua. Minä otin ja kiehautin oman RIC-tiskirättini melkein kiehuvassa vedessä ennen ensimmäistä käyttökertaa ja hyvin on väri pysynyt.


Ostin näitä tiskirättejä yhden kokeillakseni onko ne maineensa veroisia ja nyt kahden viikon ahkeran käytön jälkeen aion ostaa näitä pari kappaletta lisää käyttööni. Mielestäni näitä kannattaa olla kotona vähintään kaksi kappaletta, joten kun yksi tiskirätti menee pesuun, niin on valmiina toinen puhdas tiskirätti ottaa kaapista heti käyttöön. Tiskirätin lisäksi tätä RIC-rättiä voi käyttää myös yleisesti siivousliinana. Kätevää ja ekologista!

Nyt minulla onkin teille lukijoille yllätys, sillä sain teille lukijoille alekoodin OMAshopin iloiseen sisustusverkkokauppaan. Koodilla ”sayitanyway” saatte 9.8.2017 asti -15% alennuksen yli 20 €:n ostoksista! Ostoksille pääsette http://www.omashop.fi.Olen tosi innoissani tästä blogiyhteistyöstä, sillä koen tärkeäksi tukea omilla valinnoillani Suomessa toimivia yksityisyrittäjiä ja kannustaa teitä blogini lukijoita samaan. OMAshopin Ilona kertoi hieman heidän taustastaan ja yrityksestään seuraavaa:

”Perustimme yrityksen vuonna 2008 eli ensi vuonna tulee huimat 10 vuotta täyteen. Minä Ilona Knuutila perustin yrityksen veljeni vaimon ja hyvän ystäväni Anna Tuohimaan kanssa. Anna tekee sisustussuunnittelua OMAdesignin puolella. Sisustusliike OMA siis koostuu sisustusverkkomyymälä OMAshopista ja sisustusssuunnittelutoimisto OMAdesingista. Tässä linkki OMAdesignin puolelle: http://oma-design.fi
Molempia meitä yhdisti unelma yrittäjyydestä ja halusimme luoda jotakin OMAA. Onneksi heittäydyimme hiukan "hulluiksi" ja luotiin se OMA ;) 

Näin olemme kiteyttäneet OMAshopin tyylin: "OMAshop on raikkaiden ja persoonallisten sisustus- ja lifestyletuotteiden verkkokauppa. Shopin valikoimista löytyy paljon ihania tuotteita kotiin ja lahjaksi. Rennot ja ajattomat sisustustuotteet ja tyylikkäät kellot, raikkaat kodin tekstiilit sekä pisara huumoria tuotteissa luovat perustan valikoimalle. Tervetuloa löytämään jotain Omaa!”

Eikö ole ihana tarina! Nyt siis kaikki heti kipin kapin shoppailemaan OMAshopiin ja tutustumaan OMAdesignin sisustussuunnittelupalveluihin! 
*blogiyhteistyö OMAshopin kanssa*

2 comments

  1. Mielenkiintoinen materiaalivalinta, puuvilla kun ei ole maailman nopein kuivumaan. Mutta ehkä tuo kudonta auttaa asiaa? Meillä on kotona käytössä selluloosarätti, jonka paikka on kuivauskaapin hyllynreunalla poissa silmistä ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi Elina! Puuvillaiseksi rätiksi tuo kuivuu yllättävän nopsaan eli varmasti kudonnalla on merkitystä. Tuo rätti ei ole myöskään kauhean paksu eli sekin varmasti auttaa asiaa :) Meillä kun ei kuivauskaappia ole ollenkaan, niin tiskirättiä ei oikein saa piiloon, joten pakko panostaa tyylikkäämpään versioon. Toisaalta hyvä vaan, koska tuli hankittua samalla vuosia kestävä ekologinen tuote!

      Delete