Iso lasipullo sisustuksessa


Tykkään tehdä ostoksia alennusmyynneistä ja silloinkin yritän aina järkeillä onko tuotteelle tarvetta, etten osta turhaan mitään pölyä keräämään. Tällä kertaa haksahdin alennusmyynneissä ja ostin ison lasipullon, jota en oikeasti edes tarvitse. En kerta kaikkiaan tee tuolla pullolla yhtään mitään, mutta onhan se on nätti kuin mikä. Tämä iso 7000  ml:n lasipullo oli alennuksessa kuitenkin puoleen hintaan eli kannatti haksahtaa. 

Mitä minä tuolla lasipullolla sitten teen? Hyvä kysymys. Käytän sitä osana kauniita asetelmia kunniapaikalla keittiössä vanhan lipaston päällä. Laitan siihen ehkä jonkin ison kukan, oksan tai pidän sen lipaston päällä tuollaisenaan. Laitan sille kaveriksi kenties kukan viereen ja taulun taakse.  Näistä kuvista en osannut valita minkä laittaisin tähän postaukseen (kun ne on kaikki niin nättejä), joten laitoin kaikki. Voin kertoa, että kodin feng shuit on kohdillaan, kun kotona on iso, näyttävä, kierrätyslasista tehty vihreä lasipullo. 

Tykkään tehdä ostoksia myös alekoodeilla jos ja kun alennusmyynnit vetelevät viimeisiään tai alennusmyynneissä ei ole sitä mitä tarvitsen. Vinkkinä siis, että koodilla ”sayitanyway” saatte 9.8.2017 asti -15% alennuksen yli 20 €:n ostoksista sisustusverkkokauppa OMAshopista. Ostoksille pääsee täältä http://www.omashop.fi. Tätä samaa lasipulloa ei ole ainakaan tällä hetkellä varastossa, mutta muita kauniita ja näyttäviä lasivaaseja ja -pulloja valikoimista löytyy kyllä yllin kyllin. 
*blogiyhteistyö OMAshopin kanssa*

No comments