Ikea Bestå

Tarvitsimme lisää säilytystilaa olohuoneeseen kirjoille, kuulokkeille, johdoille, käsityötarvikkeille ja muulle pienelle tavaralle, joten päädyimme ostamaan Ikean Bestå-sarjaa. Bestå-sarjassa meitä miellytti sen muunneltavuus ja korkeakiilto-ovet sekä tietysti se, että tavarat, kirjat ja lehdet saa piiloon ovien taakse pölyjä keräämästä. Se on ajaton ja tyylikäs ja varmasti juuri näiden ominaisuuksien vuoksi tätä sarjaa löytyy monesta suomalaisesta kodista. Vanhan tv-tason myin Facebook-kirppiksellä ensimmäiseen omaan kotiin muuttavalle nuorelle opiskelijalle. Muistin virkistämiseksi kuvan vanhasta tv-tasosta löydät täältä.

Samalla sain lisää tilaa kukille ja vietinkin Plantagenissa lauantaiaamuna yli tunnin pohdiskelemassa minkä kukan ostan television viereen. Päädyin ostamaan siihen tämän hetken trendikasvin lyyraviikunan, joka on todella näyttävä ja upea kasvi. Peikonlehti pääsi isomman lipaston päälle ja kuten huomaatte on se vähän kärsineen näköinen. Remontin aikana jouduin laittamaan sen parvekkeelle pois remonttimiesten edestä ja tietenkin silloin sattui kylmät ilmat, joten se taisi hieman paleltua. Toivottavasti se tuosta vielä tokenee. 


Remontti alkaa tosiaan olla ohi. Olemme saaneet jo vaatekaapit ja eteisen kaapit paikoilleen ja tavarat alkaa pikkuhiljaa löytämään paikkansa. Muutama hankinta pitää vielä tehdä, mutta pikkuhiljaa koti alkaa taas näyttämään kodilta <3

2 comments