Pikaiset remonttikuulumiset!


Remontti alkaa olla jo loppusuoralla, mutta vielä on paljon kaikkea tehtävää edelleen. Meidän remonttinälkä kasvoi remontin aikana ja tehtiin keittiön kanssa samaan aikaan myös eteinen ja makuuhuone. Olohuoneen lattia tehdään kesällä, kunhan ollaan ensin hengähdetty hetki. Koirat oli appiukolla hoidossa kolme viikkoa kahden viikon sijaan ja olivat aika sippejä kotiin päästyään mökkilomalta.

Itse keittiö on kuitenkin melkein valmis. Ensi viikolla pitäisi tulla kivitaso ja kivitason myötä saadaan loputkin sähkölaitteet ja hana altaineen käyttöön. Sähkömies lupasi vaihtaa samalla koko asuntoon pistorasiat ja valokatkaisijat, että saadaan niitä samaa sarjaa kaikkiin huoneisiin. Uusi verhokangas on keittiöön myös valittu, mutta ensin pitää saada verhotanko porattua ikkunan yläpuolelle, ennen kuin lähden kangaskaupoille, että tiedän ostaa tarkalleen oikean määrän kangasta. Makuuhuoneeseen ajattelin ostaa harmaat pimennysverhot, että ei aurinko häikäise ja pilaa unia kesälläkään. Ai niin ja makuuhuoneesta pitää ottaa vanha verhotanko irti ja maalata makuuhuoneen ja eteisen katto. 

Makuuhuoneeseen meidän pitää vielä etsiä vaatekaapit ja eteiseen siivouskaappi ja kaappi ulkovaatteille ja kengille. Katsottiin ensin Ikeasta vaatekaappeja, mutta sieltä ei löytynyt oikean syvyistä kaappia liukuovilla, joten mennään ensi viikolla käymään eräässä liikkeessä, jossa tehdään liukuovikaappeja mittatilauksena. Katsotaan riittääkö meidän budjetti näihin mittatilauskaappeihin. Jos ei riitä, niin sitten joudutaan varmaan ottamaan Ikeasta vaatekaapit tavallisilla ovilla. Joten toivotaan, että ne kaapit ei ihan kamalan kalliita mittatilauksena ole, sillä haluaisin niin kovasti liukuovikaapit. 


Kaikkea pientä on vielä tehtävänä, mutta olen kyllä tosi innoissani miten hieno lopputuloksesta tulee! Eikä tässä muulla enää kiire olekaan kun vaan saataisiin jo se kivitaso, että saadaan keittiö kunnolla käyttöön. Tällä hetkellä meillä on toiminnassa ainostaan jääkaappi/pakastin ja mikro. 

No comments