Keittiöremontti on valmis


Kolme viikkoa siinä kesti, mutta viimeinkin voin kertoa teille keittiöremontin olevan ohi. Olemme tosi tyytyväisiä lopputulokseen ja ensimmäiset pari päivää menikin keittiön oven raossa nojailemassa ja ihastelemassa uutta keittiötä. Kolmen viikon take away- ja mikroruokien jälkeen oli outoa käydä ruokakaupassa ostoksilla, kun ei oikein enää meinannut muistaa mitä kaikkea raaka-aineita keittiössä kannattaa olla. Vielä menee hetki pyöriessä ja ihmetellessä uudessa keittiössä miten täällä ruokaa tehdään ja miten kaikki uudet koneet toimii.

Vanha keittiö tosiaan purettiin kokonaan ja vanhan kuluneen parketin päälle asennettiin vinyylikorkkilattia. Myös seinät, katto ja patteri maalattiin samalla eli kaiken kaikkiaan kaikki vanha lähti tai peitettiin uudella kerroksella. Hyödynnettiin samalla sähkömiehen palveluja ja vaihdettiin koko asuntoon samalla samanlaiset pistorasiat ja valokatkaisijat. Yllättävän paljon jo ihan valokatkaisimien vaihto modernimpaan versioon 70-luvun katkaisimien mallista tuo uutta ilmettä asuntoon. Kaappitilaa lähti todella paljon keittiöstä, sillä päätimme ettemme halua toiselle seinustalle yläkaappeja ollenkaan. Kaikki keittiötarvikkeet mahtui hyvin nykyisiin kaappeihin emmekä me olisi yhtään enempää kaappitilaa tarvinneetkaan (vanhasta keittiöstä löydät kuvan täältä).

Kaapeista puheenollen remontoimme samalla tosiaan myös makuuhuoneen ja eteisen, joista molemmista lähti vanhat kaapit. Nyt etsimme niihin sopivia liukuovellisia kaappeja, joten lisää remonttipostauksia on tulossa myös eteisen ja makuuhuoneen osalta. Olohuone jäi tällä erää remontoimatta kokonaan, mutta siihenkin tulee uusi lattia kesäkuun aikana, kun meidän remonttimies vapautuu muista töistä. 

Mitäs pidätte meidän uudesta keittiöstä?

4 comments