kurkistus keittiösuunnitelmaan

Ihastelin tänään meidän keittiösuunnitelmaamme enkä malttaisi enää odottaa, että olisi jo ensi kesä!

Keittiössä kaapin ovet tulevat olemaan kiiltävät ja valkoiset integroidut kaapistot ilman ovenkahvoja. Meidän edellisessä asunnossa oli mattavalkoiset keittiökaapit, enkä oikein pitänyt niistä. Ne oli hankala putsata eikä ollenkaan niin tyylikkäät mielestäni kuin kiiltävät. Keittiötaso on mustaa kiveä ja allas upotetaan kivitasoon. Kodinkoneet on integroidut ja laadukkaat. 

Päätimme jättää kuivauskaapin kokonaan pois, sillä tiskikoneen tullessa taloon en aio enää tiskata, jolloin tiskikonettakaan ei tarvitse. Tiesittekö, että kuivauskaappi on suomalainen keksintö? Joka tapauksessa, mikäli jotain pitää tiskata, voin sen kuivata pyyhkeellä ja laittaa kaappiin oikealle paikalle saman tien. Kuivauskaapin jäädessä pois mietimme tarvitsemmeko yläkaappeja ollenkaan (minä olin sitä mieltä, että ei. Mies sitä mieltä, että kyllä). Kompromissina otimme pienen yläkaapiston, joka ei edes mene seinästä seinään, vaan jättää sivuttain molemmille puolille tilaa. 

Välitilaan meille tulee laatoitus. Sitä emme ole vielä päättäneet tuleeko laatoitus koko seinälle vai vain välitilaan. Tarkempia suunnitelmia keittiön välitilasta voi lukea tästä postauksesta. Pistorasioita tulee monta ja moneen paikkaan. Lisäksi kaappien alle tulee säädettävä ledivalaistus, jossa voi säätää valon voimakkuutta ja lämpöä. Uuni ja liesi siirretään seinän vierestä keskemmälle, että saadaan laskutaso molemmille puolin. 

Voi kun olisi jo kesä!

No comments