Moleskinen kalenteriVuoden vaihteessa minulla oli suuret suunnitelmat tulla toimeen pienemmällä kalenterilla mitä aikaisemmin. Ennen uutta vuotta postilaatikkooni kolahtikin joka vuotuinen ammattiliiton kalenteri, jonka tänä vuonna otin ensimmäistä kertaa käyttöön. Ihan en kokonaista vuotta sillä pärjännyt, sillä nyt syksyn tultua löysin itseni kiertelemästä kirjakauppoja uusia isompia kalentereita etsien. Ongelmana niissä vain oli se, että ne oli lukuvuosikalentereita. En enää opiskele, joten se ei sopinut alkuunkaan. Niinpä eksytin itseni Moleskinen nettisivuille ja sieltä se tietenkin löytyi: 18 kk:n kalenteri! Juuri sellainen mitä etsin, juuri oikeaan hintaan ja juuri oikeaan aikaan.

Olen ollut niin pitkään kuin muistan kalenterihöperö, joka ei vain tule toimeen ilman kunnon kalenteria, joka kulkee käsilaukussa joka paikkaan mukana. Kokeilin jossain vaiheessa siirtyä käyttämään pelkkää puhelimen kalenteria, mutta kyllästyin siihen viikossa. Kalenteriin pitää voida piirtää, kirjoittaa, sutata, suunnitella ja repiä sivuja, jos siltä tuntuu. Mikään noista ei onnistu sähköisellä kalenterilla. 


Tänään kalenterissani on merkittävä päivä. Tänään on viimeinen työpäivä nykyisessä tehtävässä ja nykyisessä konttorissa. Huomenna siirryn toiseen tehtävään eri toimipisteeseen ja olen siitä kyllä todella innoissani. Tänä päivänä saatan muistuttaa Niagaran vesipuistoa joutuessani hyvästelemään ihanat työkaverit, joita tulee ihan hirmuinen ikävä eikä minulla tietenkään ole vedenkestävää ripsiväriä. 

No comments